Keresés

2016. szeptember 7., szerda

Beindul a fonalszezon

Októberben és novemberben két nagy fonalas rendezvény is lesz, és is résztveszek mindkettőn.
2016. október 8-9, Kacskaringó fonalfesztivál a Cser Kiadó szervezésében, 2016. november 5, Csillaghegyi gyapjúnap, a Csillaghegyi Közösségi Házban.

A Kacskaringó fesztiválra a kézzel festett gyapjúfonalaimon kívül a tavalyihoz hasonlóan idén is viszek kézzel festett pamutfonalat, de most sokkal nagyobb mennyiségben. :)

Folyik lázasan a munka, készülnek a különböző színű motringok, amiket a vásár napjáig a webáruházamban is megvásárolhattok.

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel