Keresés

2016. október 19., szerda

Búzacsíraolajos szappan spirulinávalA szappanok bázisát a természetes kecsketej és értékes növényi olajok adják. Extra ápoló hatásukat a hozzáadott búzacsíra olaj, és a spirulinaőrleménynek köszönhetik.
Búzacsíraolaj magas E vitamin tartalma miatt antioxidáns hatással rendelkezik. Kiváló ápoló hatása miatt ajánlott az ekcémával, pikkelysömörrel, különböző bőrbántalmakkal rendelkezőknek. Minden bőrtipusnak kiváló, de erős ránctalanító tulajdonsága miatt a fáradt, öregedő bőrnek ajánlott.
Spirulina rostjai magukba szívják a lerakódó káros és mérgező anyagokat, melyek a gyulladt, aknés bőr kialakulásáért felelősek. Hozzájárul a bőr öregedésének késleltetéséhez. Bőrnyugtató hatású, szárazságból fakadó viszketést csillapítja, csökkenti a bőr faggyútermelését, ezáltal jó hatással van a pattanásos bőrre.

Megvásárolható a webáruházban: KATT IDE

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel