Keresés

2016. október 13., csütörtök

Egyedi, színes horgolótűk

Az üzletekben kapható horgolótűk azon túl, hogy általában nagyon kényelmetlenek, bökik az ember tenyerét, szerintem elég unalmasak is.
Van a csupasz horgolótű, amivel egyszerűen lehetetlen kézimunkázni.
Van olyan, aminek van némi "ruhája", ami vagy olyan kemény, hogy szinte nem javít semmit a kényelmi szempontokon, vagy léteznek ergonómiailag kialakított horgolótűk is, amik valljuk be nagyon unalmas külsejűek.

Ezeken a tényezőkön akartam én változtatni, és elkezdtem a horgolótűket teljesen egyedi, kézzel készült termékekké átalakítani.

Selymes tapintású, igazán kézreálló horgolótűket készítettem, amik tapintásukból kifolyólag még több horgolásra sarkallják az embert.
Két közkevelt méretben készítem a tűket, 3-as, és 4-es méretben.

A teljes kínálatot megtalálod a webáruházban.


Ha vásárolni szeretnél, kattints ide » KATT
Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel