Keresés

2017. január 4., szerda

Karmantyúbabán szőtt telefontok


Nem mai darab ez a kis gombóc gyapjúfonalam.
Korai festésem és fonásom egyike. Nagyon szeretem a színeit és az egyenletlen fonását.

Nem volt  túl nagy adag, de egy telefontokra biztosan elég, úgyhogy elővettem egy kisebb karmantyúbabát, és pár óra alatt készítettem magamnak egy tokot.
Karmantyúbabán szőni igazán gyerekjáték, nem kell figyelni semmire, csak haladni kell körbe - körbe, míg el nem érjük a kívánt méretet.

Nekem nagy kedvenceim ezek a szövőalkalmatosságok.

Kapható az egészen kicsitől, az egészen nagyig. Óriás karmantyúfa nálam is rendelhető. Ebből a fonalból azt hiszem bármi nagyon jól mutatott volna.
Egy puha,  kedves kis tárggyal lett gazdagabb a világ. :)
Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel