Keresés

2017. március 30., csütörtök

Zöldület
A zöld a természetnek, a tavasznak, a növekvő életnek a színe. A zöld kiegyensúlyozó, testet-lelket-szellemet nyugtató hatása mindenki számára ismert. 
Az emberi szem számára, a legpihentetőbb szín.
A zöld a meleg és a hideg, az égi és a földi keveréke.
A remény színe.A szem retinájának különösen sok receptora érzékeny a zöld színre, ezért ha szeretnéd, hogy bizonyos körülmények között odafigyeljenek rád, akkor öltözz zöldbe.


Erős érzelmi összefüggés van a zöld szín és a biztonság között.
A testi és lelki görcsöket oldja, harmonizáló hatása jól ismert.

A zöld szín inspiráló hatással van a szellemre, valamint nyugtatja a központi idegrendszert.Az íróasztalodon egy tálkában elhelyezett néhány zöld makk biztosíthatja számodra mindazt a sok jótékony hatást, amit a fentiekben olvastál.

Meskán megvásárolható » KATT IDE

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel