Keresés

2008. május 16., péntek

Ír guruló orsó!A Japán - Magyar guruló orsó után nagyon megörültem, mikor megkerestek azzal, hogy Váradi Gyöngyi Ír - Magyar közös varrást szervez és van-e benne kedvem részt venni. Persze szívesen csatkaloztam. Én kezdő motívumnak egy cserépkályha csempe mintáját választottam. Az eredeti rajzot, (ami gyűjtésből származik) kicsit átalakítottam. A kiinduló blokknak 40 x 40 cm méretűnek kellett lennie.

Ester, a társam 70 x 70 cm-es méretűre kellet, hogy kiegészítse. Ester zöldje kicsit ütötte az enyémet, de azért nem ennyire, mint a képen. Bizonyos szögből nézve inkább kék volt, mint zöld. (kék és zöld szálból volt szőve az anyag)


A kész munkának 1m x 1m-nek kellett lennie. Mivel a végeredmény elég sötét lett, ezért fehér horgolócérnával tűztem le.

Izgalmasak ezek a közös varrások.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel