![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjVF4x39tS8-7WuMwXL-nlmQyHWvT5JLyVg5sTDCZHBqg4hV2XdHJThMmuLuhRHLveM8LkSUeYJ7m_Hj07qy_lRdHIdJ_Hp9x07nFJHkUk6Q8sZMCAzLlgL4Fj_qKuQ1dh1cUFultVgNw/s320/meggy.jpg)
Remélem még idejében tudok tanácsot adni olyanoknak, akik nem szívesen dobnak ki növényi részeket, hisz minden jó valamire. Meggyről bővebben itt olvashattok. A szörpön, lekváron, befőtten kívül, a magokból érdemes párnát varrni. Nagyon jól megtartja a hőt, kitűnő fájó fülre, illetve pocakra. A mag szárból is elteszek egy keveset, mert nagyon jó gyógytea készíthető belőle. Hurut oldó, gyulladás csökkentő. (ezek is le vannak írva a fent említett oldalon )
Váljék egészségetekre!!!