Keresés

2008. június 11., szerda

Én kis kertet kerteltem....

Ma egész délelőtt a veteménnyel"bajlódtam". Se varrógép, de számítógép. Szegény kertemet kicsit elhanyagoltam az utóbbi időben. Mindennap foglalkoztam vele egy kicsit, de az édes kevés volt. Csak az utakat mire kigazoltam.....
A szarkalábak teljesen benövik az egész veteményt. Majd a szívem szakad meg, mikor már tényleg muszáj kihúznom néhányat, mert annyira rossz helyen van.

Cukkinik és a rebarbarák. Ezek is több helyen vannak a kertben, ahol találta nekik helyet.


Az üvegházban a parikat Gábor tegnap este tisztességesen megkarózta, így már sokkal szebbek. Tele vannak virággal.
Elég nagy összevisszaság jellemzi az idén ezt a veteményt, de most szándékosan akartam vegyes kultúrát kialakítani. Nagyon sok helyen van a zöldségek között körömvirág is.


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel