Keresés

2008. július 18., péntek

A díj

Én is megkaptam a DÍJ-at. Kdatta gondolta úgy, hogy megérdemlem. Pamina ötleteként indult el ez a kedves gondolat. Ez életem első önálló díjam. Én sosem nevezek be semmilyen munkával sehova, (kishitűség átka) ezért aztán sosem kaptam még semmilyen elismerést. Borús reggel ellenére nekem ma nagyon szép derűs napom lett. Köszönöm Kdatta. Idinek is szeretnék gratulálni! Ő, Kdatta másik választottja.

Nagyon nehéz két embert most megneveznem, mert annyi gyönyörűséget alkottok sokan, én meg elég új vagyok köztetek, nem ismerek mindenkit olyan jól.

Az én két díjazottam :

Szera , akinek a festményei mindig ámulatba ejtenek. Nagyon szép gondolatokat olvashatok nála és sokszor nagy szükségem van arra a nyugalomra, ami a blogjából sugárzik.

Katafolt, nagyon tetszik a stílusa, nagy várakozással nézek be mindig hozzá, még sosem ért csalódás.

Az, hogy szeretünk alkotni, már önmagában egy jutalom. Hálásak lehetünk érte. Én szeretnék mindenkinek egy nagy ölelést küldeni és sok-sok időt arra, hogy műveivel szebbé tehesse ezt a sokak által személytelennek tartott világot. Én nem biztos, hogy osztom ezt a véleményt, mert a internet, -amit az elmagányosodás egyik eszközének tartanak (a TV mellett- ez nekünk nincs is)-hozott össze bennünket így ismeretlenül is.

Photobucket

Photobucket

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Városi dzsungel