Keresés

2008. július 18., péntek

A díj

Én is megkaptam a DÍJ-at. Kdatta gondolta úgy, hogy megérdemlem. Pamina ötleteként indult el ez a kedves gondolat. Ez életem első önálló díjam. Én sosem nevezek be semmilyen munkával sehova, (kishitűség átka) ezért aztán sosem kaptam még semmilyen elismerést. Borús reggel ellenére nekem ma nagyon szép derűs napom lett. Köszönöm Kdatta. Idinek is szeretnék gratulálni! Ő, Kdatta másik választottja.

Nagyon nehéz két embert most megneveznem, mert annyi gyönyörűséget alkottok sokan, én meg elég új vagyok köztetek, nem ismerek mindenkit olyan jól.

Az én két díjazottam :

Szera , akinek a festményei mindig ámulatba ejtenek. Nagyon szép gondolatokat olvashatok nála és sokszor nagy szükségem van arra a nyugalomra, ami a blogjából sugárzik.

Katafolt, nagyon tetszik a stílusa, nagy várakozással nézek be mindig hozzá, még sosem ért csalódás.

Az, hogy szeretünk alkotni, már önmagában egy jutalom. Hálásak lehetünk érte. Én szeretnék mindenkinek egy nagy ölelést küldeni és sok-sok időt arra, hogy műveivel szebbé tehesse ezt a sokak által személytelennek tartott világot. Én nem biztos, hogy osztom ezt a véleményt, mert a internet, -amit az elmagányosodás egyik eszközének tartanak (a TV mellett- ez nekünk nincs is)-hozott össze bennünket így ismeretlenül is.

Photobucket

Photobucket

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel