Keresés

2008. július 17., csütörtök

Photobucket


Az idén nem igazán vagyok elégedett a veteményemmel. A répa abszolult nem nőtt ki, még a másod vetés sem. A fűszernövényeket nagyon hagytam felmagozni, most visszavágom őket, majd az új hajtásokat szárítom meg télire.

Az üvegházban lakók viszont szépen teremnek(pari, paprika, uborka). A cukkinik is rengeteget hoznak. Az örök sláger, a mángold is minden évben beváltja a hozzá fűzött reményeket. A padlizsánok is nagyon szép képet mutatnak.

A gazzal folytatott harcban most a sok eső miatt vesztésre állok. A varrás most a kert hátrányára vált, ezért most a varrógéptől válok meg egy kis időre. De csak egy kicsire, mert a madarakat sürgősen meg kell varrnom.


Photobucket

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel