Keresés

2008. július 16., szerda

Hagyományőrző hétvége Nagykörűben

Sikeresen lezajlott a múlt hétvégei nagykörűi hagyományőrző hétvége. Erre a rendezvényre készítettem a már korábban említett madarakat és kisbabákat. Az alap elképzelés az megmaradt, mármint, hogy nem ebből akarok meggazdagodni és valamilyen jótékony céllal kerüljenek a kis vásárfiák eladásra. Annyiban módosítottam az eredeti gondolatot, hogy nem lesz meghatározott összeg. A befolyt pénzzel támogatni szeretném a faluba nyaralni érkező Csángó gyerekeket. Lassan már hagyomány, hogy nyáron a falú Moldvából fogad gyerekeket és megpróbál számukra élményekben gazdag napokat nyújtani. Itt láthattok fényképeket
2005-2006, illetve 2007 évből.
Szóval mindenki az anyagi lehetőségeihez mérten vásárolta meg a portékákat. A madaraknak nagyon nagy sikere volt. Olyannyira, hogy utólagos készítéseket ígértem, csak ne vigyenek egyszerre többet. Babából maradt egy-kettő, de a másnapi nagy családi találkozón gazdára találtak azok is.


PhotobucketEgy szónak is száz a vége, nyugodt lélekkel fekhettem le aludni, mert a többiek lelkesedése megint megmutatta, hogy érdemes jó cél érdekében munkálkodni.

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Városi dzsungel