Keresés

2008. október 8., szerda

Fóbia?
Lányok, egy ideje valami nem hagy nyugodni. Már más blogokban is olvastam erről a problémáról, ami óhatatlanul előjön. Amit itt megpróbálok körülírni, ez a majdnem "szerzői jogdíj". Kicsodának igaza volt, amikor azt írta valahol, hogy nincs új a nap alatt. A különböző képtárak nézegetése közben, az embert annyi behatás éri, hogy lehet, hogy nem is emlékszik rá konkrétan, csak úgy előjön valami a tudatalattiból. Sokszor úgy vagyok vele, hogyha nem konkrétan 100%-ban a saját "jogtiszta" ötletemet mutatom meg, akkor valahol valaki így vagy úgy, de ezt tudatja. (szerintem nem jó szándékkal). Én nem vagyok túl nagy tervezői vénával megáldva, de szívesen készítek dolgokat, mert szükségem van az alkotásra. Ha ez a blogolósdi tényleg arról kezd el szólni, amit én az utóbbi időben tapasztalok, akkor nekem azt hiszem itt nincs helyem. (nem fenyegetőzöm:-DD)


Most is van egy ötletem, amit a karácsonyi vásárra elkezdtem már kiszabni, de már azóta láttam valakinél ezt az alap elgondolást, és egyből az jutott az eszembe, hogy "na lecsúsztam". És akkor döntöttem úgy, hogy ezt kiírom magamból, mert nem hittem a kezdetek kezdetén, hogy egyszer ezt is megérem. (tényleg nem akarom magam sajnáltatni, csak kicsit elkeserít ez az állapot).


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel