Keresés

2008. október 6., hétfő

Spanyolviasz??


Talán nem ekkora horderejű, de nézzétek mire jöttem rá. (persze az is lehet, hogy Ti ezt már tudjátok, csak Nekem volt új).
Reggel, miközben stoppoltam a férjem zokniját nézegettem ezt a tököt, amit odakészítettem a kulcsom mellé, hogy itthon ne hagyjam, mert ajándékba vittem délelött egy barátnőmnek.
Egyszóval, ahogy beszélgetünk a Zurammal elkeztdem tekergetni a kezembe lévő tűre a spárgát és az úgy maradt. Remek kacsok lettek belőle. Kettőt betekertem, a többit befontam. A kunkor tartósnak bizonyult.


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel