Keresés

2008. október 4., szombat

Nemezeltünk

Nemezeltünk a gyerekekkel. Készültek karkötők, csattra valók és bogyócskák, amik majd jók lesznek később valamire. A "maszatos" csattra való Katica "alkotása". A színeket Ő válogatta és gyúrta egy darabig, aztán Zsófi fejezte be. Zsófi készített még mást is, de azt majd csak akkor szeretném megmutatni, ha készen van. (annyit elárulok, hogy kukázott CD is kell hozzá). (Panni, merthogy azért Ő is ott volt, nem nemezelt, csak szórakoztatott bennünket, miközben egy karkötőt fűzött magának gyöngyből. ) Apika néha ránk nézett. Teljes volt a családi idill. (Azért még néha kiérdemlünk ilyet is:-D)


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel