Keresés

2008. október 14., kedd

Helyzetjelentés...

Elkészültem Szera "bonusz" mintájával. Kicsit fel kellett volna nagyítanom, mert az eredeti méret hímzés közben sokszor kicsinek bizonyult. Ezért olyan, amilyen.
Katica falvédőjével még csak itt tartok, mert szinte alig van időm leülni a gép mellé. Azért is megy lassan, mert életemben először úgy varrok, hogy nincs megtervezve, kiszerkesztve. Mint a kirakót illesztgetem össze a részeket. A meglévőhöz igazítom, ill. varrom az új elemeket. Annyira izgalmas, csak elég lassan halad.
(jelen pillanatban nem tudok képet kicsinyíteni, ezért, ha ráklikkeltek hatalmas képeket láttok majd. Bocsánat, dolgozunk az ügyön :-S )

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel