Keresés

2008. november 4., kedd

Gyerekkor

Részletek: tedd ki a képet a blogodba és oszd meg velünk egy gyerekkori emlékedet.Linkeld be, kitől kaptad a meghívást a játékba.Add meg 7 további blogoló linkjét akikre kiváncsi vagy és értesítsd őket a játékról.
Engem Lilang, Szera ás Ahama jelöltek meg.

Én most az egyszer nem szeretnék jelölni, mert már szinte mindenki írt magáról.
Mégis inkább jelölnék... mindazokat, akik szeretnének magukról írni és ezidáig még nem tették meg.

Ha a gyerekkoromra gondolok, akkor kapásból a nyári szünetek ugranak be. Fővárosi révén szerencsésnek mondhatom magamat, hogy még rúghattam a port az "úttesten", hogy járt előttünk szódás, aki lovaskocsival hozta a szódát.
A szembe lévő két házban töltötte minden szünidőjét két testvérpár a nagyszülőknél. Két fiú és két lány. Mivel csak a szünetekben találkoztunk, nem tudtuk megunni egymást.
Volt nálunk a szőlőlugasban esküvő, a kertben "pöcés" játék, a nagy hintán közös hangos énekléssel kísért fergeteges hintázások. (csak és kizárólag a "hej te bunkócska, te drága" kezdetű dalt volt szabad énekelni.)
Késő estig ültünk a kerítés tetején és veszettül váltottuk a világot.
Nagyon örülök annak, hogy se TV, se számítógépes játék nem zavarta meg azt a pár alapjátékot, ami szinte mindig ugyanúgy kezdődött, de másként fejeződött be.
A fiúkkal a nagy barátság aztán a kamaszkorral megszakadt. Ők egyre ritkábban jöttek a nagyszülőkhöz. Sajnos már a ház sem áll. A lányok barátsága megmaradt.

Fessünk Festőnövényekkel!

 
KatBo.Réka - Fessünk Festőnövényekkel!
Facebook-csoport · 355 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Sok szeretettel várok, hívok minden olyan vállalkozó kedvű társamat, akik belevágtak a növényi festés izgalmas világába. Osszuk meg egymással a már me...
 

Fessünk festőnövénekkel: lépésről-lépésre

Archívum

KatBo-KLUB

 
„KatBo-KLUB” csoport
Facebook-csoport · 62 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ahogyan azt a facebook is mondja, azért hoztam létre ezt a csoportot, hogy "egyszerűen oszthassak meg tartalamat ismerősökkel, családtagokkal, és munk...
 

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Vegyszer és Hulladékmentes élet

 
KatBo.Réka - vegyszer és hulladékmentes élet
Facebook-csoport · 72 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Üdvözöllek a csoportban! Több éve elsődleges szempont az életemben a vegyszer és hulladékmentesség. Kis lépésekben, de folyamatosan haladok ezen az út...
 

Címkék

access consciousness agyagozás ajándék ajánló álomfogó angyalhívó apróságok ásvány aszalás átépítés babaház babák bach virágterápia bálint nap batik befőzés bulletjournal búza cica cikk cukorvirág csak úgy család cser kiadó Csillaghegyi gyapjúnap csíráztatás csuhé decoupage dekoráció díj DIY doTERRA dugványozás édes egyéb ehetővirág ékszer élő ételek évértékelő évkör ezüstnő fermentálás fessünk festőnövényekkel festőnövény fókuszmandala foltvarrás fonal fonal festés fonalékszer fonás fotók frisstészta fürdőszoba gasztronómia gézkendő gyapjú gyapjú fonal gyékény gyerek gyerek - munka gyerekek gyerekjáték gyerekruha gyógynövény gyöngy gyöngyszövés gyurma hagyomány hálószoba házi patika háziállatok henna hímzés hírlevél homoktövis horgolás horgolótű horgolt kosár hulladékmentesen húsvét illóolaj inspiráció interjú játék kalap karácsony karácsonyfadísz Karácsonyi ötletek karantén karmantyúfa Kati süt kendőfestés kenyér kerámiák kert kertimunka Kézművelők Egyesülete kézművesség konyha kozmetikumok könyvajánló könyvkötés környezettudat kötés krumpli lakás lakásátalakítás lakásvásár Lakbear lakberendezés levendula logótervezés luffa macerátum macik macikaLand maradjotthon maszk masszázs média meggymag-párna méhviasz merjőszülni MESKA minimalizmus műhely Nagykörű Nagykörű 2.0 nappali nemezékszer nemezelés népélet népi játszóház néprajz neszesszer növekedés nyaralás nyitott műhely nyomtatható kép ősz őszi dekor őszi ötletek őszi ünnepkör őszvagyok patchwork pénztárca Piel & Pelle PRivátPRovence-NK2.0 programok projekt2018 redwork régiből új rendezvény rongybaba Rongyszőnyeg rózsa ruha ruhavarrás sajt sál Sarkad Udvar sashiko shiatsu smink smoothie sós stílus sütés sütiszappan szabadföldi szalaghímzés szappandesszert szappanok szappantan Székely SAL személyre szabottan szép szezámmag színek szövés szövőráma szövőszék tartósítás táska táskafül-karika tavaszi ünnepkör téli ünnepkör tészta textilfestés textilmunka Tilda tisztítószer tolltartó transzferálás UJB újrahasznosítás útibeszámoló ünnep valentin nap ványolt gyapjú városi élet varrás varrás technika vásár vásárfia vegyszermentesen vetemény vidéki életem video virágkonyha waldorf webdesign weblapkészítés woodloom szövőráma workshop zerowaste zöldturmix