Keresés

2008. november 28., péntek

"Tildás" másként...

Ez a korábban megvarrt Tildás piperetáskám egy másik változata. A nagyobb fazont varrtam meg kordból, és került rájuk vállpánt is. Csinos kis táska lett belőlük.
A múlthéten a legnagyobb lányom (11és fél éves) a táncos társaival ment Táncházba.( Csupa 11-13 éves gyerek).NÉLKÜLÜNK!!! Ugye nem kell mondanom a hasonló traumát először átélő szülőtársaimnak, hogy szívem szerint lopakodtam volna utánuk. A helyzet azért nem volt olyan veszélyes, mert 4-6-ig tartott a táncház, de hát akkor is...)
Na amit ebből ki akarok hozni, hogy nagyon jól jött volna akkor egy ilyen kis "csinos" darab, mert a tarisznyája elég nagynak bizonyult egy kis pénz számára. Így maradt a zseb, ami meg ugye a szoknyán nem nagyon van:-(, legalábbis azon, amiben ment, nem volt.)


Filc virágokkal díszítettem, a gomb megint megegyezik a bélés anyagával.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel