Keresés

2009. január 20., kedd

KöszönömNagyon - nagyon köszönöm Nektek, hogy ennyien megpróbáltatok segíteni.
Jelen pillanatban ott tartok,hogy a korábban Majonez által ajánlott oldalról, (ahol egyébként a blogspotos sablonok vannak háromoszloposra alakítva) kiválasztottam ennek a mostani sablonomnak a testvérét, és megadtam Zsukkának, aki olyan ügyesen ért ehhez az egészhez.
Amúgy tegnap én is azzal vacakoltam, hogy sorról sorra összehasonlítottam a két kódot és ami hiányzott azt pótoltam, ami különbözött azt javítottam. Rengeteg időbe telt, de így sem sikerült.

Ui. Az önzetlen segítségetekért szeretnélek Benneteket meglepni valami aprósággal. Akik ezidáig írtak nekem a tegnapi bejegyzésemhez, számíthatnak valami csekély kis meglepetésre.


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel