![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIbH9fehGOHtYPjsKnO4lMZPB1DNEONJv1G_XwY8ZFotOIg_t3p2kZfk33OhVduGvysWtDHEpTwZJDm0uSCPWsergA7CZNnq1FB_i1A091ZUO4FFUYTODUEPGu3fhOCk-PRNk9rX5gM6s/s400/zzzzzzzzzzzzzzz.jpg)
Szárítsam le, vagy fagyasszam? Olyan szépek, sajnálnám, ha elfonnyadnának.
Végül olajos-sós tartósítás áldozatává váltak, mint ahogy a medvehagymával is tenni szoktam.
A leveleket fenyőmaggal leturmixolom (nem túl pépesre), olivaolajjal, sóval összekeverem.
Nagyon finom, nagyon sokáig eláll, és rengeteg étel, leginkább a tésztafélék nagyon szeretik!
Na és persze mi is!