Keresés

2010. május 20., csütörtök

Konyha új arca

Nagykörűben új ruhába öltöztettük a konyhánkat még a tavaly nyáron.


Az idei lomtalanítás kapcsán jutott eszembe, hogy még meg sem mutattam Nektek az új konyhámat. Ugyanis az "új" konyhaszekrény egy sikeres lomtalanítás eredménye.
(sajnálom, hogy csak akkor készítettem róla fotót, amikor már "kicsit" szét lett szedve.
Ronda zöld zománcfesték, törött üveg, csálé ajtók. Pont cipelték ki a kertből, mikor mi egy utcából kikanyarodva az autónk lámpájával végigvilágítottuk az eseményt. Akkor lett a miénk.

Csiszolás, szétszedés, újra összerakás....
Így nézett ki a konyha, amihez nem nyúltunk még, mióta beköltöztünk. Persze igyekeztem nagyobb rendet tartani, ami itt nem igazán látszik....(a függönyözött konyha asztal (ami itt pultként funkcionál) szintén egy lomtalanításból hozzánk került bútordarab.


 ez a kis barna fiókos asztalka is hasonló körülmények között került hozzánk. (mi folyton asztalt guberálunk)Itt a konyhaszekrény, már az új helyén!!!!

Szép lett, ugye?

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel