Keresés

2010. május 15., szombat

Mosogatás természetesen...

 A napokban kiürült az utolsó szintetikus tisztítószeres flakonom is. Kettőt hagytam csak meg, amikben az ecetes vizet tartom, ami  illóolajokkal remekül illatosítható.

A mosogatógép ilyen szemlélettel való használata még okozott egy kicsi fejtörést, de elég a keresőbe beírni pár kulcsszót és máris kiderül, hogy a mosódióval ez is megoldható.
Nem akartam írni addig róla, míg ki nem próbálom. Már alig vártam, hogy összejöjjön egy adag mosatlan,
4-5 szem dió a kis textílzsákba, és rajta!
GYÖNYÖRŰ, csillogó edények mosolyogtam rám 30 perccel később.
Csak azt nem tudom, hogy só, illetve öblítő kell-e bele? Ti tudnátok nekem ebben segíteni?

(én mosogatógép párti vagyok, mert  képtelen lennék olyan kevés vízzel elmosogatni, mint ez a masina és a melegvíz előállításunk sem biztos, hogy gazdaságosabb, mint az övé. Amúgy én nagyon szeretek kézzel mosogatni, tehát itt a kényelmem a legkevésbé sem szempont.)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel