Keresés

2010. augusztus 31., kedd

Újra itthon

Vége a nyárnak, újra itthon vagyunk. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon érdekes érzés "otthonról" "haza jönni"! Nem sok mindent készítettem a nyáron, a Székely SAL-lal sajnos semmit nem tudtam haladni. Kötöttem, horgoltam és egy egészen keveset varrtam is. Majd mutogatom őket, jó?!
Viszont egy újabb családtaggal bővültünk. Emlékeztek tavaly történt valami, ami miatt úgy döntöttünk, hogy nem engedünk a gyerekek unszolásának, és nem lesz több cicánk. De kérdem én mi van akkor, amikor nem az ember dönt, hanem a cica? Mármint, hogy kellünk Neki, de nagyon!
Egyszercsak ott várt bennünket a verandán egy nagyon lesoványodott kis cica, és nem volt hajlandó elmenni. A "döntőbíró" mellől nem mozdult addig (de tényleg, mint az árnyék követte), míg Ő ki nem mondta, hogy rendben, maradhat.
Így most újra szeretgethetünk egy nagyon hálás, kedves kis cicát!


Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel