Keresés

2010. szeptember 1., szerda

Létt-Loppi vest
Megkötöttem életem első komolyabb ruhadarabját. Eddig szinte semmit nem kötöttem, max. sál kezdeményeket. És akkor jött az egyik sógornőm! Teljes kötőmániájával megfertőzött. Néhány éve Izlandon él a családjával, ahol már a suliban a kis diákoknak tanítják ennek a kézimunkának a rejtelmeit. Minden nebuló el tudja készíteni magának a helyi népviseletet. (olyan természetességgel, mint ahogy a mi gyerekeink mondjuk bicajoznak)

Karácsonyra kaptam Tőle egy csomó gyönyörű fonalat és megláttam rajta a "vestijét". (a család gyerekeinek kötögeti szép sorba, de a sajátomat én szerettem volna megkötni.)
Innen vettük le a mintát, az instrukciókat megadta, és most nyáron, mikor itthon voltak, segített nekem befejezni.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel