Keresés

2010. november 24., szerda

Miért...


...nem mondta nekem valaki, hogy egy átalakítás után, főleg ha az elpakolás az ember lányának "munkahelyét" is érinti, tessék készíteni egy térképet.
Mit és hova?
Napom nagy részét az teszi ki, hogy keresek valamit.

Tegnap egész nap egy koszorúalapot kerestem, amit 2 éve minden nap nézek a könyvespolc legalján. Nyúlnék oda, hát már a polc sincs ott. Szétszedve lapul egy papírdobozban és várja, hogy ismét szolgálatba állítsuk. (A koszorúalap persze nem lett meg, felszívódott).

Ma a frízt nem találom.
Biztos tudjátok milyen érzés, mikor nyúlsz valamiért, ami mindig ott van a lábadnál  kicsit jobbra fent, olyan "2 óra irányában", de aztán jön a nagy felismerés, hogy csak ott volt!!!
Igaz, hogy most rend van, viszont nincs meg semmi!!!Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel