Keresés

2011. február 4., péntek

dolgozgatok

Fonás mellett, azért varrogatok is.

Ezt a szatyrot Zsófi kéri már tőlem jó pár hete. Ő rajzolta  az applikált két kis figurát. (a papíron ez a kis zöld lényecske inkább volt maci, mint "mazsola", de a táskán már nem így van).

Ezeket pedig megrendelésre készítettem. Neszesszer és a levendula szívecske már született korábban a kezeim között, de papirzsepitartókat (ilyen formán) még nem varrtam. (de fogok még varrni az biztos).
Szaladok is vissza a festékeimhez, mert újabb adag gyapjú várja, hogy színes fonalként új életet kezdjen. Megyek segítek nekik ebben.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel