Keresés

2011. május 3., kedd

Mese - tarisznya
Tényleg nem vagyok valami termékeny az utóbbi időben. Ez a rossz érzés is fokozza azon örömömet, hogy újra egy jó kis lelkes csapat tagja lehetek.
A legutóbbi összejövetelünkön el is kezdtük készíteni a " Mesetarisznyákat ", amit nagy lelkesedésemben még aznap be is fejeztem. Tele voltam tervvel a többi tarisznyát illetően, aztán azóta se történt ezügyben semmi. Nem varrtam többet (még), úgyhogy nem várok tovább, mostmár megmutatom, hogy lássátok, azért lassan, keveset, de varrogatok.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel