Keresés

2011. május 1., vasárnap

Május első vasárnapja

Az utóbbi időben szinte alig varrok, a varrógépem is vacakol, viszont sokat ülök autóban (az anyós ülésen). A  2-2 órás autóút horgolásra van kitalálva. Nagy alkotói válságom közepette ezt a kendőt voltam képes kipréselni magamból. Annás leírása alapján, és Karina kész vállkendőjének tapogatása után döntöttem úgy, hogy  a maradék fonalaimat elkezdem elhorgolni. Katicának készült, de Ő semmi áron nem akart nekem modellt állni addig, míg Zsófi el nem vállalta ezt a feladatot. (Neki egy kicsit kicsi)


Persze ekkor  már Katica is hagyta, hogy lencsevégre kapjam, de megfelelő konokságot azért még színlelt egy kicsit.


És amikor nem utazom azért, hogy a földet túrhassam, akkor a földet túrom. Már szépen sorol a hagyma, répa, retek (persze már a piacon le is csengett), spenót, krumpli.És ma kicsit  tündérré is avattak a gyerekeim.Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel