Keresés

2011. szeptember 22., csütörtök

Csigák


Tudom, hogy a tárgyakhoz nem szabad(na) ragaszkodni, de hová lenne a világ, ha mondjuk példának okáért ezeket a gyönyörűséges csigatészta készítőket nem őrizgeti valaki (nekem)?
Akár haszontalan kacatként is tekinthetett volna rá az "örököse", hisz már úgy is lehet kapni a boltban csigatésztát, nincs  rá szükség.

De szerencsére azért nem erre a tart a világ. (Én legalábbis ezt akarom hinni), és hozzá lehet még jutni ilyen csodákhoz, hogy mi is vigyázhassunk még rájuk az unokáinknak.

Na, már csak meg kell tanulni használni... már tudom is, hogy kitől!!!! Amint lesz ehető/mutatható tésztám, ha akarjátok, ha nem, én azért majd megmutatom! :-)








Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam




KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel