Keresés

2011. szeptember 21., szerda

Sikerült!

Kicsit szkeptikus voltam, mert nálam a mosógépes nemezelés vége mindig a mosógép szerelésébe fullad. Úgylátszik kicsi a gépem tűrésküszöbe, folyton eldugítják a szöszök a szűrőt. Utána úszik az egész fürdőszoba, mikor nekiállok rendbehozni a galibát.
De most nagy bizalommal voltam, mert nem félignemezelt gyapjút akartam tovább filcesíteni, hanem fonalat.
Persze nagy lökést adott Annás, Harmat, és Szentpyr. ( a teljesség igénye nélkül)


Hónapokkal ezelőtt vettem ezt a filcesíthető fonalat, mert volt hozzá egy jó vastag bambusz körkötőtű.
De a kalap, ami a fotón mellékelve volt, olyan szinten elrémisztett, hogy a fonalat is bevágtam a dobozba, majd egyszer jó lesz valamire.


...hát most jó lett valamire, ami már nem is valami, sőt nem is akármi, hanem az aktuális horgolásom tárolására  alkalmas "izé". :-)(és a mosógépem is és én is megúsztuk mindenféle kellemetlenség nélkül!!!)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel