Keresés

2012. január 20., péntek

Tűtartók


Jysk-es konyharuhák.
Ezekből varrtam ezeket a horgoló- illetve kötőtű tartókat. Már nagyon-nagyon régóta ott van a "magamnak varrandó dolgok listája" elején.   A tolltartó van az első helyen, de az még mindig nem készült el. : ).

És egy kis információ a Jysk-ről, mert hátha olvassa ezt a bejegyzést olyan elvetemült, mint amilyen én is vagyok, aki szeret tudni egy kicsivel többet a szeretett áruházairól.
Az IKEA-ba is másként lépek be, (kb 10 éve) mióta elolvastam ezt a könyvet.

Tehát akkor pár mondat az üzlet nevének jelentéséről:


Dánul a „JYSK” (ejtsd: jüsk) olyan dolgot vagy személyt jelöl, amely vagy aki – akárcsak Lars Larsen – a Jütland-félszigetről származik(jütlandi). Ehhez a szóhoz az emberek tudatában gyakran társul a szerénység, az alaposság és az őszinteség fogalma – azé a három értéké, amelyeket Larsen mindig is magáénak vallott.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel