Keresés

2014. március 27., csütörtök

Elfekvő árukészlet újragondolva.

Más, normális családok padlásán biztosan nem műanyag nyuszik, illetve műanyag szétszedhető tojások fekszenek zsákszámra, hanem régi, antik játékok, bútorok, könyvek, amik között igazán nagy élvezetet jelent a kutakodás. : )
Hát nálunk ez nem így van! : /

Gyermekkorunk emlékei...

Februártól ilyen műanyag nyuszik között éltünk, illetve a konyhaasztalon sorakoztak a szétszedhető tojások, amiket az anyu szépre kipingált.Szerették az emberek sokáig, az apu gyártotta is őket szépen, aztán már nem szerették az emberek, de ez csak akkor derült ki, mikor már le volt gyártva az azévi szokásos adag.

És mi ezeket hosszú évek óta őrizgetjük, hátha egyszer még jók lesznek valamire.

Hogy ez az idő el jön-e egyáltalán valaha, azt nem tudom, de én most kicsit újragondoltam őket. Mivel akril festékkel festhetőek, van némi esély az újjászületésükre. A konzervdobozokról majd holnap mesélek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel