Keresés

2014. március 28., péntek

Kismamás, gyerekes workshop

Kismamás, gyerekes kreatívkodós délutánt tartottunk.


A lényeg, hogy legyen benne valami újrahasznosított, könnyen, a kicsik "segítségével" is el lehessen készíteni, szezonális is legyen, és ne igényeljen túl sok munkát.

 A fenti kritériumoknak megfelelt volna még sok más tárgy is, de mi most ezt a könnyen elkészíthető "sokmindenre jó" tárolót alkottuk meg! :)

Ime a végeredmény!!!!

Hogyan is készül:

Miután a konzervdobozokat akril festékkel lefestettük, kétoldalán öntapadós ragasztó csík segítségével tulajdonképpen textil matricákat készítettünk.
A kicsikre való tekintettel gondoltam erre a megoldásra, mert így még Ők sem kenik össze magukat a ragasztóval.
A sok kimerítő munkát ki kellett pihenjék egy kis játékkal. (Közben az anyukák nyugodtan tudtak kicsit kreatívkodni.) Nagy kincs az ilyen idő egy kismamának! :)


Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel