Keresés

2014. november 5., szerda

Pulcsi projekt

A pulóverek újrahasznosításának nagy divatja van.
Blogos barátném, Zelnice  az első, aki nagy puloverújrahasznosítóként  nálam el van könyvelve. :)(Úgy látom, hogy nem címkézte külön ezeket a munkáit, de az újrahasznosítás címke alatt meg lehet őket találni.)
Aztán a napokban beleakadtam a neten egy nagyon helyes ötletbe. Kötött pulcsiból karácsonyi hangulatú szíveket varrt valaki, amit azóta sem találok, pedig tegnap majdnem egy órát rászántam az életemből, hogy be tudjam ide linkelni. Viszont menetközben Évi is varrt kötött szíveket, illetve rátaláltam sandiland kötött pulóvereinek újragondolásából született munkáira.

Akkor mostmár rátérek az enyémre.
Tavaly egy nemhordott pulóverből párnát varrtam, de olyan semmilyent.Tegnap este felszabdaltam a párnát, és én is megvarrtam azokat az ominózus szíveket.Ha valaki esetleg megtalálná azokat a pulcsiszíveket, amiket én keresek, kérem szóljon.
Úgy emlékszem, hogy csavartmintás pulóverből volt varrva, és mintha kockás szalaggal lett volna díszítve.
Köszönöm

Meglett a keresett szív!


Andy kuckójában készült.

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel