Keresés

2015. március 20., péntek

Zabpehely keksz

Nagyon jó videócsatornára bukkantam.

 A keksz receptje:
150 g búza liszt
150 g zabliszt
2 teáskanál sütőpor
2 evőkanál méz
1 evőkanál vanília-kivonat
70 g szárított áfonya
1 teáskanál fahéj por
3 evőkanál (leivontamargariinia) margarin
 1 nagy tojás ( enyhén felvert )
200 ml Alpro Original zab ital egy kis só

 1. Melegítsük elő a sütőt 200 fok . Keverjük össze a lisztet, a zabpelyhet , a sütőport, a sót , a vaníliás cukrot , áfonyát és fahéjat egy közepes méretű tálba .
2. Mixeljük egy kis tálban egymással margarint, tojást, mézet és Alpro Zab italt és adjuk hozzá a lisztet . Keverjük, amíg a keverék sima nem lesz.
3. A keveréket ( 1 evőkanál ) sütőlapra kanalazzuk, és süssük aranybarnára sütjük ( 15-20 perc ) .
4. Hagyja a sütiket hűlni 5 percig, és tálaljuk .

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Őszi ötletek

Rólam




KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel