Keresés

2016. július 27., szerda

Környezettudatos hajmosásesővíz,
tűz,
házi samponszappan
napsütés
szellő

ezekre van csak szükségünk. :)

Házi samponszappant otthon macerás készíteni, viszont egy következő bejegyzésembe megosztok majd veletek egy nagyon könnyen elkészíthető sampon receptet, de addig is próbáljátok ki annyit, hogy ecetes vízzel öblítitek le a hajatokat. 1 liter víz, 2 dl almaecet. Ezt bekeveritek, és több alkalommal is használhatjátok. Nem kell izgulni, nem lesz ecetszagú a hajatok.
Ha szeretnétek bele illóolajat is tenni, akkor mint ahogy már egy korábbi bejegyzésemben írtam, reszeljetek a vízbe egy kicsike szappant, mert az mint emulgátor működik majd, és segíti az olajat elvegyülni a vízzel.


Aki ettől az ecetes megoldástól valamiért óckodik, az legalább annyit próbáljon ki, hogy hideg vízzel öblíti le a hajmosás végén a haját.

A hidegvíz hatására a felpuhult hajszálak összeugranak, és rugalmas, fényes, könnyen fésülhető lesz a haj.2 megjegyzés:

Kriza írta...

szuper ez az utolsó kép...!

Katbo-Réka írta...

:)
A téma szuper! :D

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel