Keresés

2016. október 26., szerda

Cukormentes ország tortája - 2016 (szappanból)

Áfonya hercegnő


Az őrség aranya szappantortám nagyon nagy sikert aratott a nagykörűi Nagy Befőzésen. A vásár után megkeresett egy kedves ismerős azzal a kéréssel, hogy el tudnám - e készíteni a cukormentes győztes tortát is, mert személyes kapcsolatok kötik az "Áfonya hercegnő" készítőjéhez, és meg szeretné ajándékozni őt a szappan változattal.Egy kicsi fejtörést okozott, hogy az erdei gyümölcsös töltelékkel átásztatott tésztaréteget hogyan fogom elkészíteni, végülis egy melirozós megoldás mellett döntöttem.
A joghurtmousse töltelék elkészítése természetesen nem probléma, viszont a mandulás lapocskákat önhatalmúan kicsit megváltoztattam. :)
Ilyen lett az én "Áfonya hercegnőm" szappan változata.Hamarosan ez a tortaszappan is kapható lesz a webáruházamban. :)

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel