Keresés

2016. november 2., szerda

Gyapjúnapi kínálat

"Na jó, ezt megtartom..."
"Anya, ezt hagy kérjem el..."
"Ilyet nem tudok mégegyszer festeni, ezt meg kell tartanom"
"Ez lett ezidáig a legszebb..."
"Ezt nézzétek meg, hát nem gyönyörű..."Sokan azt mondják, hogy nyilvánosan nem dicsérik a saját munkáikat, dicsérje más.
Én ezt viszont nem tudom megtenni, mert szerelmes vagyok a termékeimbe.
Nem tudok nektek semmit sem anélkül kínálni, hogy én ne lennék maximálisan belebolondulva azokba a tárgyakba, amiket készítek. Legyen az szappan, fonalékszer, horgolótű, (weblap), vagy jelen esetben ezek a gyapjúfonalak.

Szívem szerint mindet megtartanám, és naponta többször nézegetném. De mivel ezeket Nektek készítettem, ezért Csillaghegyen a Gyapjúnapon kedvetekre válogathattok majd belőlük. :)
Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel