Keresés

2016. november 3., csütörtök

Hengerelt horgolótű


Apai nagyapám békebeli iparos ember, szobafestő volt. Sosem felejtem el a szerszámos műhelyét, aminek az egyik falát padlótól a plafonig festőhengerek borították.

Sajnos szegény korábban hagyta itt ezt a világot, mint ahogyan a festőhengerek reneszánszukat kezdték el élni, ebből kifolyólag senki nem emlékszik rá, hogy a halála után hova is került az a hatalmas festőhenger kollekció. (ha nem volt 100 db, akkor egy sem. :( )

Ennyi előzmény után, akkor rá is térek a mai témámra, aminek az alapötletét a festőhengeres nyomtatás adta.

Hengerelt horgolótűket készítettem, igaz nem festőhengerrel nyomtam bele a mintát, hanem cukrászati segédeszközt használtam.
Hétvégén saját szemetekkel is megnézhetitek Csillaghegyen.
Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel