Keresés

2016. november 17., csütörtök

Vastag tűvel vastag baktus + egy kis ajándék!!!

Nyakunkon a tél, legyen a nyakunkon egy meleg sál!


Egy igazán nagy, "mögébújós" téli sálat szerettem volna magamnak kötni, ezért aztán a saját festésű, háromágú fonalamhoz beszereztem egy 12-es bambusz kötőtűt.A minta, a már korábban mutatott baktus, amit azért szeretek nagyon, mert azzal, hogy a végei elvékonyodnak, a sál terebélyes mivolta ellenére mégis könnyed darab.


Ez a terebélyes sál egy 190 g-os háromágú gyapjúfonalból készült, 12-es kötőtűvel kötve.
És akkor most egy kis meglepetés!


Az első négy fonalvásárlóm, aki két -, vagy háromágú tarkára festett fonalat vásárol a webáruházamban, ajándékba kap a megrendelt fonalai mellé egy 12 -es bambusz körkötőtűt. :) 💕

Megnézed a kínálatot?


Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel