Keresés

2016. november 18., péntek

Mentsük meg a szappanjainkat!

Sokaktól hallom, hogy azért nem tér át a folyékony kézmosóról, vagy a tusfürdőről a kézműves szappanokra, mert szappant használni olyan macerás.
A legutálatosabb tulajdonsága pl, hogy szétázik a szappantartóban, pár nap után egy ragacsos massza lesz az egész, ami által nagyon nagy mértékben veszít a szappan az értékéből. 

Erre a problémára nyújt jó kis megoldást ez az alig egyperces videó, ami ha Téged is meggyőzött arról, hogy ezek után ez már nem lehet akadály, akkor nézz szét a szappanjaim között a webáruházamban, és tölts fel a szappankészleteidet! 😊

Videó megtekintéséhez kattints a képre.

Megnézem a szappan kínálatot. 

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel