Keresés

2016. december 7., szerda

Csengőszó

Tegnapi munkaképet már megmutattam a facebookon, ami a Baba - Mama harmónia csengők készítését kapta el.  4 éve Karácsonyra kaptam az én Angyalhívómat, amit azóta is nagyon - nagyon sokat hordok, fontosabb eseményekre nem is megyek nélküle.

Mikor én vártam a lányokat, még nem is hallottam a Baba - Mama harmónia csengőről, amit nagyon sajnálok. Ennek az ékszernek az alapja tulajdonképpen ugyanaz a csengő, mint az Angyalhívónak, csak "bababiztos", vagyis nem egy kinyitható csengőházban van a réz csengő, hanem maga a csengő az ékszer, nem foglalják be egy díszes keretbe.

Én ezt az ékszert nem viseltem várandós koromban, de most szívből és meggyőződéssel ajánlom minden kismamának, és nagyon örülök annak, hogy egyre többen érdeklődtök ez után a nemcsak gyönyörű, de praktikus, és igazán hasznos ékszer iránt.


A Baba - Mama Harmónia csengőkről bővebben az Angyalhivo.hu weboldalon olvashattok. KATT IDE

A csengők megvásárolhatóak a webáruházamban.
Nézzétek meg a kínálatot. KATT IDENagyon szeretek a csengőkkel "dolgozni", mert érzem, ahogy az apró kis hangjuk a mindvégig ott tartja mellettem az Őrangyalomat. <3
Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Városi dzsungel