Keresés

2016. december 14., szerda

Tapestry horgolás

A horgolás világában újdonságnak számít ez a módszer, ami tulajdonképpen nem jelent mást, mint egyfajta szövet hatású horgolási technikát.
Ezzel a módszerrel könnyen és egyszerűen változtatgathatjuk a különböző színeket úgy, hogy nem kell csomózni, vagdosni az éppen nem használt fonalat, hanem csak egy egyszerű technikával belehorgoljuk a munkánkba úgy, hogy azt ne lehessen látni.

Ezzel a technikával horgoltam én is ezt a fonal tartó kosaramat. Ennek a módszernek köszönhetően nincs szükség különösebb merevítésre, mert több szállal dolgozunk mindvégig.Magyar nyelven is kiadtak egy kis könyvecskét a Tapestry technikáról, ami az alapok bemutatásán túl, rengeteg ötleten keresztül teszi nagyon vonzóvá ezt a horgolási típust.A webáruházamban Karácsonyig (vagy a készlet erejéig) a könyv mellé fél áron választható egy horgolótű.
A könyv megvásárlásakor üzenetben írjátok meg, hogy melyik horgolőtű legyen az ajándék.Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel