Keresés

2016. december 5., hétfő

Illatos fürdősó


Miután a gyerekek elmentek, mi Katicával nem tudtunk leállni, és készítettünk még néhány tégely fürdősót.


A sókeverék alapját különböző sók adják, ilyen  a mélytengeri ős só, a tengeri só, himalájai só, amik a test méregtelenítésére szolgálnak, a szódabikarbóna, ami lugosítja az amúgy kemény csapvizet, ezáltal nem szárítja ki a bőrt a fürdőzés, különböző illóolajok, és gyógynövények.


A nappaliban ropogott a tűz,  a lámpa fénye alatt megcsillant a sok apró sókristály, illetve a levegőben szálló apró fényes tündérpor (ami valójában a gyönyörű gyöngyház fényű kozmetikai pigmentekből szabadult ki a konyha légterébe), valóban egy jó értelemben vett boszorkánykonyhában éreztük magunkat. Kamillás, levendulás, szárított vegyesgyümölcsös változatban készült fürdősók. A fürdősókat személyes átvétellel tudjátok megvásárolni leghamarabb 
dec. 9-én 1/2 3-tól 6-ig Szentmihályon, a hagyományos Néri iskolai Luca napi vásáron (Béla utca 23), valamint 
dec. 10-én Nagykörűben, az Adventi vásáron.
Sok szeretettel várlak Titeket a fent említett két helyen.


Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel