Keresés

2016. december 6., kedd

Nitta logójaNitta rengeteg gyönyörű dolgot készít, a múlt héten Tőle kaptam egy felkérést logó készítésre.

Ha nincs a megrendelőnek határozott elképzelése, nem köti meg túlságosan a kezemet, akkor könnyű dolgom van a logók elkészítésével.

Belehelyezkedek a megrendelő személyébe, hagyom, hogy elkezdjen a fejemben összeállni egy kép róla, hogy hogyan dolgozik és hagyom, hogy nagyjából körvonalazódjon bennem egy ideológia, amit képesítve továbbgondolok.

Ezeket a terveket én általában nem rajzolom le, nincsenek skiccek, hanem odaülök a számítógép elé, és a monitoron megjelenő üres papír az, ami elkezdi a kezemet vezetni.

Nitta logó születésének ez a háttér története:

Abból indultam ki, hogy Nitta olyasvalaki mint, én. Tehát nincsen határozott tevékenység, amit meg kell jeleníteni a logójában. A KatBo-hoz hasonlóan Nitta esetében is a néven van a hangsúly.
A sok pötty jelzi azt a sokféle kézműves technikát, amikkel jelenleg foglalkozik. Tőle tudom, hogy ezt még bővíteni is szeretné. Tehát nem véletlen a kisebb - nagyobb pöttyök megjelenítése sem, mert van olyan technika amit nagyobb, van amit csak kisebb mértékben érint.
Ezt a sok - sok kis szerteágazó "Nittaságot" egyértelműen körbefogja a szeretet, aminek a közepén ott van Ő maga!

Ennek szellemében készült ez a logó!
Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel