Keresés

2017. január 25., szerda

Álomfogó az új műhelyfalra


Műhelyemnek fala lett, amiről a lakberendezési blogomban már olvashattatok.
Az új "fal" egy kis díszítésért kiáltott.
Készítettem néhány fűzért angyalcseppekből, és különböző színes nemezgolyókból, amiket még a nyáron csináltam, de ezidáig nem használtam őket semmire.


A hétvégén a Palomában jártam, személyesen megismerkedhettem "Botanikával", aminek nagyon örülök, mert nagy meglepetés volt ez a találkozás. Már jóideje nézegetem a munkáit, és nagy csodálattal állok a tudása előtt, de az, hogy a tanfolyamán kívül, akár civilben is összefuthatok vele, arra nem számítottam.
Botanikáéknál láttam egy álomfogót, amit nagyon különlegesnek találtam amitt, hogy a tollak helyett organzából kivágott műtollak díszítették.
Ez ihlette az én álomfogómat is, amihez a műanyag karikánkat, egy ódon csipkét, amit egy vásár  jótékonysági standjánál vettem, és egy rózsakvarc golyót használtam fel.


A tollak olyanok, mintha tűznyelvek lennének.
Az egésznek nagyon meleg, bensőséges hatása lett.Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

1 megjegyzés:

Nghệ Nhân Trương írta...

Thanks for sharing, nice post!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ order hàng mỹ và nhận ship hàng mỹ hay dịch vụ chuyên ship hàng từ mỹ về Việt Nam uy tín, tìm hiểu ebay là gì, mua hàng trên amazon vietnam hay mua hàng trên pandora úc như thế nào.

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel