Keresés

2017. január 25., szerda

Álomfogó az új műhelyfalra


Műhelyemnek fala lett, amiről a lakberendezési blogomban már olvashattatok.
Az új "fal" egy kis díszítésért kiáltott.
Készítettem néhány fűzért angyalcseppekből, és különböző színes nemezgolyókból, amiket még a nyáron csináltam, de ezidáig nem használtam őket semmire.


A hétvégén a Palomában jártam, személyesen megismerkedhettem "Botanikával", aminek nagyon örülök, mert nagy meglepetés volt ez a találkozás. Már jóideje nézegetem a munkáit, és nagy csodálattal állok a tudása előtt, de az, hogy a tanfolyamán kívül, akár civilben is összefuthatok vele, arra nem számítottam.
Botanikáéknál láttam egy álomfogót, amit nagyon különlegesnek találtam amitt, hogy a tollak helyett organzából kivágott műtollak díszítették.
Ez ihlette az én álomfogómat is, amihez a műanyag karikánkat, egy ódon csipkét, amit egy vásár  jótékonysági standjánál vettem, és egy rózsakvarc golyót használtam fel.


A tollak olyanok, mintha tűznyelvek lennének.
Az egésznek nagyon meleg, bensőséges hatása lett.Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Őszi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel