Keresés

2017. február 13., hétfő

Tűnemezelt szívek Bálint napra


Katica volt a fő segítőm vasárnap délután.

Tűnemezelt technikával készítettünk egy Bálint napi dekorációt. Én továbbra is tartom magam ahhoz a tételemhez, hogyha a hazai hagyományok szerint ezen a napon a madarak párt választanak maguknak, akkor egy kis plusz szerelmetes hangulat igazán nem árthat nekünk sem. 


Lapos formát tűnemezelni igazán gyerekjáték, ezért is kértem meg Katicát, hogy készítse el Ő a szíveket. Nem kell hozzá más, mint egy szivacslap, egy nemezelőtű és egy süteménykiszúró forma.


Jelen esetben mi több, különböző méretű formát választottunk. Abszolút Katira bíztam a munka megtervezését, és kivitelezését is. 
(Néhány szívet azért én is készítettem, de szigorúan tartottam magam Kati elképzeléseihez.)


Ilyen lett :)Néhány perc alatt készen van, nem igényel túl nagy szaktudást, nincs nagy anyagigénye, természetes anyagból készül, gyerekekkel jó móka elkészíteni, bár felhívom a figyelmet arra, hogy a nemezelőtű szúr, méghozzá csúnyán szúr, mert visszafelé álló apró karmok vannak rajta, amitől fájdalmasabb, mint egy sima varrótű okozta apró baleset. ( saját tapasztalat) Tehát nagyon apró gyerekek kezébe nem való ez a szerszám. Gondos odafigyelést igényel, de megéri!!!

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel