Keresés

2017. március 1., szerda

Nem tűntem el, csak ...

sok mindenben megváltozott az életem, ezért ezen a felületen ritkábban tudok megjelenni.
Pedig ez az én kedvenc helyem. :)

Családi vállalkozásunkban az év elején személyi változások történtek, ezért igaz, hogy csak részmunkaidőben, de újra "dolgozom". 

Februártól újra tanulok, méghozzá valami olyat, amit több, mint tizensok éve nagyon szeretnék, de a korábbi élethelyzetem nem tette ezt lehetővé. Az idén viszont vettem egy nagy levegőt, és jelentkeztem ide,
Népi játszóházvezető képzés.
és nagyon örülök ennek a döntésemnek.

Első anyag, amivel foglalkoztunk a: bőr
Sosem készítettem még bőr tárgyat, egy számomra teljesen új anyaggal ismerkedtem meg, de nagyon élveztem mindhárom foglalkozást. 


Mivel az életem, és az időbeosztásom némiképpen átalakult, ezért úgy tervezem, hogy ez a blog visszaáll a régi üzemmódba, ami azt jelenti, hogy inkább a hobbi tevékenységeimről írok majd. 

Továbbra is számítok Rátok!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel