Keresés

2017. március 9., csütörtök

Gyapjú gobelin fonal

Lassan, ahogy időm engedi, készülgetek a közelgő fonalas rendezvényekre. Sajnos mindkét rendezvény egy napon lesz megtartva, ezért kénytelenek leszünk osztódni. :) Mindkét helyszínen ott lesznek a KatBo fonalak, csak kicsit megosztom a készletet. (Kacskaringó és a Csillaghegyi Gyapjúnap - 2017.04.08 )


Új fonaltípussal gazdagszik a kínálatom, ami nem más, mint egy 100%-os gyapjú gobelin fonal. Nem csak szövéshez, hanem csipkekötéshez és horgoláshoz is jószívvel ajánlom.

Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

3 megjegyzés:

aarkus írta...

Ez most komoly?! A két nagy fonalas rendezvény egy napon lesz?! Téboly.

aarkus írta...

Ja, a fonal gyönyörűséges, elnézést, hogy nem ezzel kezdtem, csak nagyon meglepődtem. Csodásak a színei és látni a képen is, hogy milyen finom a textúrája.

Katbo-Réka írta...

Igen, sajnos egy napra tették. :(

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel