Keresés

2017. március 11., szombat

Valami teljesen új - kender és a gyöngyházfény

Valami teljesen új...


Mostanában nagyon sok mindenen jár az eszem, az új "munkahely", és az iskola is rengeteg gondolattal lát el. A kézműveskedést illetően jelenleg rengeteget nemezelek, mivel a képzésen most ezzel a tevékenységgel foglalkozunk. 
Itthon leginkább elméletben nemezel csak, vagy néhány apró nemezgolyót készítek, ami majd egyszer jó lesz valamire. (sajnos nagyon kevés szabadidőm van )

Aztán tegnapelőtt egyszercsak leültem az asztalomhoz, és megszületett valami, ami egyáltalán nem nemez. Sőt nem is gyapjúból van, hanem kenderből.


Vitathatatlan, hogy az egyik éjszaka nemezes inspirációk után kutakodva hosszú időt töltöttem a Pinterest bűvöletében, ahol nagyon könnyű elkalandozni mindenfelé.Nem tudom már pontosan, hogy mit is láttam, de az biztos, hogy ott értek azok a hatások, ami által megszületett ez az új "fonalékszer".


A kender nyers színe, a rusztikus textúrája táncba hívta a gyönyörű gyöngyházfényű rózsaszín gyöngyeimet.
Szerintem jól tette. :)A végeredmény nekem tetszik. Nem bevásárláshoz való, és megkíván egyfajta magabiztosságot is a viselőjétől. Egyedi és különleges.


Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Városi dzsungel