Keresés

2017. március 20., hétfő

Csápokat növesztek


avagy ilyen az, ha az embernek már félig-meddig felnőtt gyerekei vannak.

Pláne, ha a gyereket az érdekli, ami a szülőjét, ha sikerül a gyerekbe vénásan belepumpálni mindazt az érdeklődési kört, ami benünk is megvan.

És, ha az ember gyereke egy olyan workshopon vesz részt, ami tulajdonképpen minket is nagyon érdekel, akkor két legyet ütünk egycsapásra.

Élmény a gyereknek, és tudás nekünk, és mindezt még költséghatékonyan is tesszük.

Panni lányom ecoprint selyemkendő festő workshopon vett részt, ami már régóta érdekel engem is, hiszen én is használom a festőnövényeket a fonalfestéseimhez.

Olvasmányos élménybeszámolóját sok szeretettel ajánlom: itt olvasható
Ha tetszett a bejegyzésem, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg az ismerőseid között, hagy jusson el minél több emberhez. :)

Nincsenek megjegyzések:

Instagram

Háziszappan rózsákkal #katbo #katboreka #háziszappan #handmade #handmadesoap #homemade

Szentimrey Valentovics Réka (@katboreka) által közzétett fénykép,

Őszi ötletek

Készüljünk együtt a karácsonyra

Készüljünk együtt a karácsonyra
Karácsonyi ötletek

Rólam
KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem:) Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem.

Fokozatosan bővült Katbo-világom, jelenleg népi játszóház-vezetői képzésre járok. E honlap mutatja, hogy milyen területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel, illetve mik láthatóak nyitott műhelyemben

Facebook

Városi dzsungel